DNA - Økologisk Nordisk Luksus

Ved NORDIK gør vi vort ypperste for, at være pioner på markedet inden for hudpleje. Vi bruger derfor økologiske og naturlige nordiske ingredienser. Det er vores passion, og vi vil dele den med dig!

NORDIK brænder efter at udvikle første klasses hudplejeprodukter, som både i indhold og udseende afspejler renhed og enkelhed i kombineret med kvalitet og luksus.

Vi har derfor nøje udvalgt alle ingredienser i vores produkter for at sikre os naturlige og økologiske produkter, der både er effektive og af høj kvalitet. Alle NORDIK’s produkter, der både er effektive og af høj kvalitet. Alle NORDIK’s produkter er Vegan-certificerede, og vores emballage er fremstillet af genanvendelige materialer.

Vores produkter udspringer af vores filosofi om at at bruge rene, traditionelle, naturlige og økologiske ingredienser, som man finder i naturen i Norden. Det er vores passion ! Og den vil vi gerne dele med dig!

 

TRADITION – PASSION – filosofi

• Vores produkter udspringer af vores nordiske traditioner
• Alt vi gør – gør vi med passion for den nordiske kultur
• Vores filosofi er den nordiske filosofi – renhed, enkelhed kombineret med kvalitet og luksus

indeholder IKKe

• Parabener
• Farvestoffer
• Syntetisk parfume

INdhold

• Økologiske og naturlige ingredienser
• Dermatologisk testet

havtorn -
det nordiske SUPERBær!

Det smukke gule bær, som vokser vildt nær havet, kan udrette vidundere for din hud med dets unikke sammensætning af fedtsyrer, aminosyrer, vitaminer og mineraler.

Havtorn har en reparerende og regenererende effet og hjælper din hud med at holde på fugten. Det er fantastisk , hvis du har tendens til meget tør hud, da havtorn tilfører intens fugt og forbedrer huden på celleniveau.

Selv hvis du har en sund hud i balance, kan du få gavn af at behandle huden med havtorn. Havtorn tilfører nemlig huden næringsstoffer, proteiner og essentielle fedtsyrer, som bidraget til at holde huden sund og stærk.

GRønkål -
endnu en nordisk SUPERFOOD

Rig på næringsstoffer, som bidrager til at holde huden, neglene og håret sundt.

Grønkål har en positiv effekt på hud, der eksemplevis er skadet af UV-stråling, på grund af dets indhold af C-vitamin, betacaroten (forløber for vitamin A), zeaxanthin, lutein og zink.

Stofferne har også antioxiderende egenskaber, som har en beroligende virkning på forskellige hudirritationer og udsætter huden aldringsproces.

hybenkerneolie - nordisk magi til huden

Hybenkerneolie er koldpresset olie fra hybenrosens kerner. Olien indeholder essentielle fedtsyrer som omega-6 og omega-3 samt provitamin A og B.

Hybenkerneolie har en foryngende effekt på huden. Dette skyldes hovedsageligt vitamin A og B, essentielle fedstyrer og flavonoider, der fungerer som antioxidanter.

Hos NORDIK er vi stor fan af hybenkerneolie. Det er 100% naturligt, og man finder det overalt langs de danske kyster. Olien nærer din hud i dybden og har en beroligende og reparerende effekt på tør eller skadet hud – helt uden de skadelige kemikalier, der desværre findes i mange af de cremer og lotions, der kan købes i håndkøb.

Tradition

Vores produkter kommer
af vores Nordiske traditioner

Passion

Alt hvad vi gør – gør vi med
lidenskab for den nordiske kultur

filosofi

Vores filosofi er den
Nordiske filosofi

Tradition

Vores produkter kommer
af vores Nordiske traditioner

Passion

Alt hvad vi gør – gør vi med
lidenskab for den nordiske kultur

filosofi

Vores filosofi er den
Nordiske filosofi